Treball

 

El Col·legi de Metges ofereix aquest apartat per tal de facilitar la recerca de feina a tots els col·legiats així com a les entitats que cerquen professionals mèdics per a la seva organització.

Oficina de Promoción de Empleo Médico (OPEM)

 

L'Oficina de Promoció d'Ocupació Mèdica és una plataforma que la FPSOMC brinda als Col·legis i Metges Col·legiats per trobar informació sobre ofertes d'ocupació a nivell nacional i internacional així com de totes aquelles dades d'interès relacionats amb l'exercici a l'estranger.

Enllaç a les ofertes de feina de la OPEM: http://opem.fphomc.es/buscador_ofertas

Treball a l'estranger

 

En aquest apartat pots trobar informació sobre els aspectes més rellevants que cal tenir en compte per exercir la professió mèdica o per realitzar l’especialització a diferents països de la UE i als Estats Units. En aquests documents es fa referència a l'estructura de la formació especialitzada, el funcionament del sistema sanitari o l'accés al mercat de treball. També hi trobaràs totes les ofertes de treball d'aquest païssos.

Cooperació

 

Aquest és un espai creat amb l'objectiu de donar respostes al creixent nombre de metges que mostren interès en realitzar tasques en l'àmbit de la cooperació al desenvolupament i la salut internacional. Ofereix, gestiona i dona a conèixer entre els nostres col·legiats aquelles ofertes de col·laboració, accions, comunicacions i altres que diferents entitats fan en el dia a dia de la cooperació.

En un sector com el de la medicina, en contínua evolució, la formació continuada esdevé una necessitat per al professional, que ha d’estar al corrent de les darreres novetats mèdiques en tot moment. Per tal ajudar-te en aquesta tasca d’actualització contínua, el COMT t’ofereix formació continuada i acreditació de coneixements.

Posem també al teu abast informació i recursos que poden ajudar-te a introduir-te en el món laboral o a millorar la teva situació professional.

 

 

 

Llistat de tota l'oferta formativa

Tràmits

 

En aquest apartat pots realitzar tràmits i procediments relacionats amb la col·legiació i informar-te sobre els mateixos. Alguns d’aquests tràmits requereixen que visitis personalment la seu del COMT, mentre que d’altres poden ésser completats on line.

Mirar continguts no categoritzats web comt antiga.

Expressa aquí les teves opinions, dubtes, comentaris, suggeriments...

Esperem que et posis en contacte amb nosaltres, el col·legi som tots!


Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Clàusula informativa sobre protecció de dades
D'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades personals que ens proporcioni seran incorporades a un fitxer titularitat del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona, domicili a Via de l'Imperi Romà 11 bis, 43003 Tarragona, tenint implementades les mesures de seguretat establertes en el Reial Decret 1720/2007. Podrà dirigir les seves comunicacions i exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a l'adreça de correu electrònic o bé per correu ordinari dirigit al Col·legi Oficial de Metges de Tarragona, Ref. LOPD, Tarragona, Via de l'Imperi Romà 11 bis, 43003 Tarragona.

Opinions: