Curs 2020/2021
Universitat de València
 

 

OBJECTIUS DEL CURS

Comptar amb una formació i perfeccionament dels professionals que ja treballen o pretenen fer-ho com a forenses, tant d'Espanya com de l'àrea iberoamericana, és un dels objectius principals del Màster Propi en Ciències Forenses. Per a això s'ofereix l'actualització dels coneixements en l'àrea de les ciències forenses, on s'uneix la part científica amb l'aplicació pràctica. A més, mitjançant l'avaluació realitzada, es tindrà informació addicional sobre la qualitat de les organitzacions dedicades a la investigació forense dels diferents països, de manera que puguen dedicar-se les manques existents i oferir solucions adequades.

El Màster Propi en Ciències Forense reuneix matèries implicades en l'àrea com: prova pericial, medicina forense, biologia forense, química forense, estudi de petjades, toxicologia forense, antropologia forense, física forense, informàtica forense, estudie forense de documents i psicologia forense.

Avantatges de cursar el Màster Propi en Ciències Forenses:

  1. Gràcies a la seua modalitat online, és totalment compatible amb l'activitat professional, a més permet la flexibilitat horària, treball continuat amb fòrums, tutories, discussió de casos i l'aportació dels últims treballs publicats en cada matèria.
  2. A més, permet un enriquiment per part dels estudiants del màster, provinents de diferents latituds i fins i tot molt allunyats geogràficament, ja que aporten les seues experiències, la qual cosa resulta d'indubtable valor per a tots els participants.

 

Tipus de curs: Màster Propi

Nombre de crèdits: 63.00 Crèdits ECTS

Matrícula: 

Requisits d'accés: Llicenciats o Graduats en Ciències (Biològiques, Química, Bioquímica, Física, Matemàtiques...) Dret, Criminologia o Psicologia, Medicina, Infermeria o Periodisme. Membres de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat amb titulació universitaria.

Modalitat: On-line 

 
DIRECCIÓ

Organitzador: Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal

Direcció: Ana María Castelló Ponce. Contratado Doctor. Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de lAlimentació, Toxicologia i Medicina Legal. Universitat de València. 
José Almirall. Professor Dep. of Chemistry and Biochemistry. Director International Forensic Research Institute. Florida Internacional University (EEUU).

 
MÉS INFORMACIÓ

Telèfon: 963 262 600

E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Per obtenir més informació del màster poden accedir a: https://postgrado.adeituv.es/ca-valencia/cursos/area_de_salud-7/ciencias-forenses/home.htm